Prima ediție Co:lab 24
Martie 2015

“Co:lab 24 a fost €œ o experiență frumoasă, în care, spre deosebire de viața de agenție, poți crea un impact vizibil în organizația pe care o ajuți, atât pentru ei cât și pentru proiectele lor. Mai mult decât atât, poți cu adevărat să ajuți niște oameni care altfel nu ar dispune de resursele acestea.” spune Ionuț Mustață, copywriter și co:laborator la acest proiect.

La Co:lab 24 am facut cunoștință cu un ONG minunat: Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilități. CEDCD reprezintă o organizație care este dedicată promovării drepturilor copiilor cu dizabilități și facilitării accesului acestora la serviciile de asistență și protecție.

“Maratonul binelui” a avut loc pe 28 Martie la Impact Hub București și s-a terminat după 24 de ore de efort concentrat în care fiecare dintre participanți și-a testat limitele de rezistență fizică și concentrare pentru a duce la bun sfârșit un proiect la care ținem foarte mult.

Am adunat pentru CEDCD câțiva graphic designeri voioși, copywriteri focoși care au făcut echipă bună cu developerii țanțoși, specialiștii PR & Social media simandicoși, videografii merituoși, ghidați de Project – Manageri cocoși, mereu imortalizați de fotografii norocoși.

Cu toții am învățat că putem duce în spate 5 saci de taskuri, răbdare fără încetare, un pumn de voie bună și dedicare, o dușcă de orgoliu, și, doar pe la urmă, 3 perechi de pleoape închise…

Am băut nenumărate cafele și am șters praful de pe vechiul CEDCD, lăsând să se ivească campanii și conținut nou – nouț, sloganuri, logo-uri, un website nou, grafice o mulțime, broșură, cărți de vizită, manual de identitate, ambalaj frumos și video de prezentare, strategii de strângere de fonduri și de social media, interviuri și multe surprize. Și în tot acest timp scurt am îngrămădit și lumânări sărbătorind Ora Pământului, o doză de karaoke, o tentativă de dansuri populare și un pic de mers prin ploaie.

Înainte și după Co:lab24:

Fotografii de la Eveniment:

În concluzie, am avut timp frumos la Co:lab24 și am învățat cum să devenim și mai buni la următoarea ediție. Iar CEDCD ne-a mulțumit:

984300_533259773480190_1738163735971914376_n (1)
Revenim în toamnă cu o nouă ediție Co:lab 24. Un alt ONG norocos, o altă mare schimbare.

ONG

×

×